Uke 13 tar påskeferie

Igjen ikke egentlig en ordentlig treningsøkt, men en lang spasertur som jeg synes burde telles med. Denne ettermiddagen dro vi på kino for å se Ready Player One (som forøvrig var kjempekul, syntes jeg), og vi bestemte oss for å gå hjem etterpå i stedet for å ta bussen.

Ifølge Google Maps er det nesten 4 km å gå fra Ringen kino til huset mitt, via den ruten vi valgte. Vi brukte litt over en time på turen, men stoppet underveis for å handle på en søndagsåpen butikk. Jeg forventet å føle meg halvdød innen vi kom hjem, men egentlig gikk det hele overraskende greit og smertefritt. Joda, oppoverbakken fra Carl Berner til Hasle var litt tung, men den er ikke fryktelig lang, og resten bestod stort sett av flat mark.

Den dårlige nyheten er at dette var vel omtrent så spreke og sunne som vi klarte å være hele denne uken. Påskehelgen bød på lite fysisk aktivitet og litt for mange smakfulle, usunne kaloribomber (hei kremfylte påskeegg i lilla eggekartonger, hvorfor må dere være så gode?). Jeg sjekket vekta én gang mot slutten av uka, og det var ikke så hyggelig. Jeg har litt å gjøre opp for, for å si det sånn.

Men det var koselig og avslappende, da. Godt med en liten pause. Nå satser jeg på høy intensitet fram til sommerferien.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening