Lørdagsoverraskelsen

Så jeg var ikke helt sikker på om jeg skulle trene i dag eller ikke, men jeg endte altså opp med å pelle meg avgårde likevel. Takket være litt mental overtalelse fra meg selv ("Jeg må jo en tur ut uansett for å handle mat") og oppmuntring fra kjæresten kom jeg meg tilbake til Elixia for en time med styrketrening.

Samme program som tidligere, med minimalt av økninger. Den eneste forskjellen i rutinen var at jeg nå brukte 3 kgs manualer til utfall i stedet for 2 kg. Jeg klarte også å legge til 10 sekunder på det siste settet av planken. Ellers var alt annet identisk til tirsdag, og det er helt greit. Jeg har på ingen måte behov for å manisk øke vektene hver gang, spesielt ikke på de store muskelgruppene. Jeg er redd for skader og overbelastning, så det er best å ta det trygt og rolig.

Det viktigste er fremdeles at jeg kommer meg ut døren og gjør noe. At jeg faktisk klarer å gjøre noe som gir en reel uttelling er bare en bonus.

Men NÅ tar jeg definitivt helgepause, og bestemmer allerede nå at morgendagen blir viet utelukkende til Mass Effect. Jeg har til og med kjøpt inn middag til i morgen i dag, så jeg slipper å dra ut og handle. Alt er planlagt til perfeksjon. Vero skal hvile.

Så nå, nok en gang: God helg!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Aprilsnarr? Faktisk ikke.

Kroppsspråk

Pinsetrening